1 April, het is geen grap

Ja, ik heb het gedurfd!

Al jaren verzorgde ik naast mijn baan als CEO van softwarebedrijf ManualMaster af en toe trainingen op het gebied van coaching, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Altijd heb ik ervan gedroomd om de stap te wagen en mij volledig te concentreren op dit vakgebied. Afscheid nemen is nodig om iets nieuws te kunnen beginnen en dat doet zeer. Met een heel goed gevoel kijk ik terug op twaalf jaar leiderschap en het afscheid van deze prachtige organisatie was mooi en indrukwekkend. Mijn collega’s en het bedrijf houden voor altijd een plekje in mijn hart.

De sprong van zekerheid naar nog niet precies weten hoe en wat.
Spannend! Maar ik ben gesprongen en nu is het aan mij om te gaan vliegen.

De komende weken en maanden neem ik alle tijd om mijn diensten verder vorm te geven. Eerder contact kan natuurlijk altijd. Stuur een e-mail aan jose.wienese@gmail.com of zoek mij gewoon op via LinkedIn of Facebook.

Categories:

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *